Service & onderhoud

WMF Service

WMF Nederland B.V. heeft een eigen serviceorganisatie. De ervaring en het uitstekende servicenetwerk in Nederland garanderen service binnen 24 uur én de juiste oplossing. En dat doen zij 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Uw vaste WMF servicetechnicus staat u met zijn kennis bij. Dit begint bij het plaatsen van de koffiemachine, perfect afstellen van de koffie, instructies aan uw personeel, het juiste advies over reinigingsmiddelen, onderhoudscontracten, etc.

Regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur van uw koffiemachine. Bovendien bent u door de perfect afgestelde koffiemachine ervan verzekerd dat u een constante hoge koffiekwaliteit kunt leveren. Professioneel onderhoud is derhalve een zinvolle investering en op lange termijn, ook wat tevreden gebruikers betreft, gewoon onontbeerlijk.

Een WMF onderhoudscontract voorziet in de door u benodigde service. De goede werking en een constante koffiekwaliteit worden op deze manier zeker gesteld. Het risico van uitval en dure gevolgschade wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

WMF Service

Waarom Café del Mar & WMF?

Café del Mar

Topklasse op kantoor, restaurant of hotel: vers gebrande fair trade kwaliteitskoffiebonen gecombineerd met een kwaliteitsmachine van WMF. Compleet met een stijlvol servies. Uw koffieoplossing is bij ons in goede handen.
Bezoek website…

Service

U sluit een servicecontract af met WMF Nederland. WMF Nederland biedt snelle service bij storing of defecten. Onderhoud wordt terplaatse bij u verricht, evenals het verhelpen van storingen en defecten. Lees meer…